DUYURULAR

2015 YILINDA DA UEDAŞ YATIRIMLARINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

2015 YILINDA DA UEDAŞ YATIRIMLARINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Elit Mühendislik olarak geçtiğimiz yıl UEDAŞ 2014 Ket İşleri kapsamında, Bursa İli'nde Dağ ilçeleri, Osmangazi, Gemlik, Orhangazi, İznik ve Yalova İli'n de tesisler yaparak keşfimizin %35 fazlası iş yapıp, tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Tamamlanan Tesislerin, Tedaş ve Uedaş kabulleri yapılıp, enerjilendirilerek abonelerin kullanımına sunulmuştur.

Bir yandan giderek artan enerji ihtiyacı konusunda tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılarken, diğer yandan işverenimiz UEDAŞ'ın yatırımlarını tamamladığımız bir yılı daha geride bıraktık.

Çalışmalarımız sırasında herhangi bir iş kazası yaşamamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2015 Yılın'da da UEDAŞ yatırımlarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Bursa Nilüfer ve Mudanya İlçelerinde yaklaşık keşfi 12.000.000 TL olan ihale firmamız da kalmıştır. İlk iş olarak Mudanya ilçesi Orta Refüj aydınlatması tamamlanmış ve hizmete sunulmuştur.

2015 çalışmalarımız için Bursa merkezli iş sağlığı güvenliği firması olan Yönetim Akademisi OSGB ile anlaşma imzalayarak saha denetimlerine başladık.